Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogaretreat – sätt din intention för 2023

2023-02-12 @ 10:00 f m - 4:00 e m

OBS FULLBOKAD! Varmt välkommen till en lyxig heldag med hathayoga, yinyoga, meditation och pranayama i vår vackra yogastudio samt god vällagad vegetarisk, glutenfri lunch och fika (ekologiska råvaror av högsta kvalitet). Råvarorna väljs utifrån årstiden och vad som stärker kroppen bäst. Vintern är en tid då vattenelementet är dominant och inbjuder oss till att hitta stillheten inom oss och lyssna till visheten inom oss. Under dagen fokuserar vi på att sätta intentionen för 2023, vilket innebär att vi saktar ner och lyssnar inåt för att höra vår djupaste längtan, är hämtat med inspiration från yogans sankalpa (djupaste längtan) och psykosyntesen där viljan är central.

Vi startar dagen klockan 10.00 i vår studio på Grevlunda Backar med ett mjukt skönt hathayoga pass som avslutas med en guidad meditation hämtad från psykosyntesen. Därefter serveras lunch i vårt brygghus. Efter lunchen varvar vi ner ytterligare med ett yinyoga pass som är utformat för att stärka vattenelementet och dess djupare kvaliteter. Därefter blir det fika och sedan avslutas dagen med pranayama och meditation.

Vattenelementet är perfekt att stärka om man har varit för mycket i prestation, arbetat för mycket eller slitit på sina reserver på annat sätt. Madeleine som guidar dagen har mer än 500 timmars yogalärarutbildning. Hon är även utbildad psykosyntesterapeut, rosenterapeut, skogsbadsguide och uteyogalärarcoach. Hon har tidigare arbetat som terapeut på heltid under 10 år.

”Stort tack för en fantastisk dag! Känslan av lugn och harmoni sitter i och jag längtar tills på onsdag då det blir yinyoga. Ha en fin dag ” Marlene

”Stort tack för en jättefin dag! Jag uppskattade ditt yogapass mycket, maten var god och du bjöd på en fantastisk vandring. Tack” Karin deltagare under yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 995 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Boka innan 31 januari och få Madeleines e-bok ”Kroppen ljuger inte! på köpet (EPUB alt PDF format). Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
2023-02-12
Tid:
10:00 f m - 4:00 e m
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
www.grevlundayoga.se

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats