Retreater

I vår gemytliga yogastudio med direktkontakt med naturen erbjuder vi dagsretreater i olika former. Under dagsretreaten bjuder vi på vegetarisk lunch och fika utan gluten och mjölk, som är lagade från grunden av ekologiska råvaror. Vi vill ge kroppen och själen en dos av det bästa.

Under dagsretreaten får du en härlig dag med chans till återhämtning och tid för dig själv. Vi månar om att alla ska känna sig varmt välkomna och hållna i en varm och trygg gemenskap. Tanken är att du också ska få med dig inspiration och användbara verktyg att använda i din vardag.

Exempel på retreater är yinyoga fördjupningsdagar, yinyoga och mediationsretreater, Yoga i kombination med vandring i naturen då du även får ta del av inslag från skogsbadet.

Vårt aktuella retreat program hittar du alltid på hemsidan under fliken på gång. Det uppdateras kontinuerligt.

Varmt välkommen!

Tack för en energigivande dag som gjorde gott för både kropp och själ! Det var en perfekt kombination av yoga, riktigt god mat och en fin vandring i skogen. Att i lugn och ro ta sig tid tänka igenom intentionen för 2023 var mycket givande. Tusen tack från Åsa och Tobias 🙏

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjuningsdag