Madeleine

Madeleine har gått en certifierad Yoga Alliance yogalärarutbildning om 500 timmar (RYT 500). Grundutbildningen – 250 timmars utbildning i Hatha Yoga i ”Yoga For Lifes” regi. Avancerad nivå- Yogayamas 300 timmars påbyggnadsutbildning ”advanced teacher training”. Under vidareutbildningen har hon valt att fokusera extra mycket på yinyoga, pranayama och meditation.

Utöver denna sammanhållna utbildning har hon gått ett flertal andra yogalärarutbildningar och deltagit i workshops i Sverige och utomlands. Hon är bland annat utbildad inom yoga nidra, restorative yoga, kinesisk medicin och yoga samt funktionell anatomi. Hon är också utbildad uteyogacoach och skogsbadsguide.

Madeleine har gått olika kurser i personlig utveckling sedan tonåren. Redan i 20-års åldern gick hon en kurs i Transcendental meditation, och har sedan flera år tillbaka en daglig meditationspraktik (Vipassana). Hon är sedan länge utbildad psykosyntesterapeut, rosenterapeut, mental tränare och qigonglärare, och har arbetat som terapeut på heltid under tio år.

Förutom att arbeta som yogalärare arbetar hon som organisationskonsult i det egna företaget Business Inspiration. Hon är även författare till åtta böcker inom personlig utveckling och ledarskap.

Björn

Björn har gått en certifierad Yoga Alliance yogalärarutbildning om 500 timmar (RYT 500). Grundutbildningen – 250 timmars utbildning i Hatha Yoga i ”Yoga For Lifes” regi. Avancerad nivå- Yogayamas 300 timmars påbyggnadsutbildning ”advanced teacher training”. Björn är sedan tidigare utbildad Qigonglärare och certifierad professionell coach (EMCC))

” Yogan har så många dimensioner. För mig har den blivit en integrerad del av mitt liv och den hjälper mig att vara mer samlad, balanserad och närvarande samtidigt som min fysiska kropp är starkare, smidigare och mer hållbar. Yogan stärker mig fysiskt, mentalt och andligt.” 

Björns klasser vänder sig till alla Yoga-utövare. Många män känner sig extra välkomna på Björns pass eftersom Björn kan relatera till de utmaningar och förutsättningar som män har.  Passen är dynamiska och tar sin utgångspunkt i klassisk Hatha-yoga.