Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yinyoga fördjupningsdag

2023-03-19 @ 10:00 f m - 4:00 e m

För dig som vill lära dig mer om yinyogan finns nu denna heldagsfördjupning. Tanken är att du efter dagen ska ha kunskap och inspiration att göra yinyoga hemma. I vacker med miljö, i en härlig gemenskap och med god vegetarisk glutenfri mat får du lära dig mer om grunderna i yinyoga, mer om alla positiva effekter och hur du kan anpassa positionerna efter din kropp. Du kommer att få två pass att ta med dig hem, ett för benen och ett för ryggraden. Passen kommer tillsammans med en sammanfattning av teorin i ett fyrasidigt häfte. Inga förkunskaper krävs.

Schemat för dagen ser ut enligt följande:

  • Inledning och teori kring benets mandala
  • Yinyoga för benen
  • Lunch
  • Teori och genomgång av positionerna
  • Fika
  • Ryggens rörelseriktningar
  • Yinyoga för ryggen
  • Genomgång av positionerna
  • Avslutning

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 995 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjupningsdag 19 juni

”Vi tyckte båda att det var en härlig dag fylld av glädje, inspiration, lugn, fin miljö, gemenskap, god mat och såklart bra och tydlig genomgång av YinYoga, dess fokusområden och alternativa övningar/positioner. Återkommer gärna!” Trevlig sommar hälsar Magdalena & Christian

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
2023-03-19
Tid:
10:00 f m - 4:00 e m
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
Webbplats:
www.grevlundayoga.se

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats