Företagskonferenser

Vi erbjuder holistiska konferenser i en nära kontakt med naturen som ger unika förutsättningar för kreativa och fördjupande möten. Vi tar bara emot en grupp i taget, vilket innebär att ni har hela anläggningen för er själva.

I konferenspaketet ingår vandring och yoga med vetenskapligt beprövade och användbara verktyg hämtade från skogsbad, yoga och mindfulness för att hantera en stressfylld vardag. Som tillägg kan vi även facilitera alternativt utbilda inom grupputveckling, förändringsledning, mål- och strategiarbete, läs mer på www.businessinspiration.se.

För er som bor över har vi samarbete med allé på Österlen. Vackra, stilfull rum och utsökt mat lagad från grunden av utvalda råvaror utifrån säsong www.alle.se

Vi hade avdelningskonferens på Grevlunda i september 2023. Bland samtliga deltagare fanns det en stor konsensus kring att det var en av de bättre konferenser de varit på. Genom att kombinera beprövade metoder kring yoga, mindfulness och skogsbad, med en välplanerad agenda för konferensen så lyckades vi skapa väldigt bra resultat i vårt strategiarbete och en bra bas för den förändringsresa som gruppen befinner sig i. Björn och Madeleine lyckas använda sina olika kompetenser till att skapa en unik holistisk helhet, som skapar ett stort värde för gruppens kreativitet.” Annika, CIO Lantmännen Cerealia

Jag vill skicka ett stort tack från oss alla som deltog under våra dagar hos er – och ett extra tack från Jon och mig för ett mycket fint arrangemang. Det var första gången som vi gick lite utanför allfartsvägarna – och det blev väldigt lyckat! Allt från mat till skogspromenad och yoga gav vår konferens en skön och sammhållen inramning som ökade vår redan goda tillit och gemenskap i gruppen.”

Mia, Head of Consultancy, Columbus