Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

2023-07-02 @ 10:00 f m - 5:00 e m

Varmt välkommen till en lyxig heldag med yoga, vandring, vacker natur, varm gemenskap och god vällagad mat. Dagen inleds klockan 10.00 i vår vackra studio på Grevlunda Backaväg 8 med ett skönt hathayoga pass för att värma upp kropp och själ. Därefter blir det god vällagad vegetarisk glutenfri lunch i vårt gemytliga brygghus.

Efter lunchen beger vi oss ut i den vackra skogen som finns runt knuten. Du guidas genom en sagolikt vacker natur med yogainspirerade inslag på dagens tema som är kärleksfull vänlighet. Vandringen är 8-9 kilometer lång och ibland går vi rakt genom naturen utanför stigar och vägar. Under vandringen stannar vi till och fikar och du bjuds på en god och nyttig kaka. Dagen avslutas ca 17.00. Bekväma kläder efter väder. Ta med en yogamatta/något att sitta på ute i naturen och det som du vill dricka under vandringen såsom vatten samt te/kaffe till fikastunden i naturen. I studion finns mattor och hjälpmedel att låna.

Madeleine som guidar dagen har mer än 500 timmars yogalärarutbildning. Hon är även utbildad psykosyntesterapeut, rosenterapeut, skogsbadsguide och uteyogalärarcoach. Hon har tidigare arbetat som terapeut på heltid under 10 år.

”Stort tack för en fantastisk dag! Känslan av lugn och harmoni sitter i och jag längtar tills på onsdag då det blir yinyoga. Han en fin dag ” Marlene deltagare under yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

”Stort tack för en jättefin dag! Jag uppskattade ditt yogapass mycket, maten var god och du bjöd på en fantastisk vandring. Tack” Karin deltagare under yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 995 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Details

Date:
2023-07-02
Time:
10:00 f m - 5:00 e m
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
www.grevlundayoga.se

Organizer

Grevlunda Yoga
Phone
0704-418278
Email
madeleine@businessinspiration.se
View Organizer Website

Venue

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Phone
0704-418278
View Venue Website