Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yinyoga fördjupningsdag – eldelementet

2023-08-06 @ 10:00 f m - 4:00 e m

1 PLATS KVAR!

Yinyoga fungerar som akupunktur utan nålar. Med hjälp av positionerna som hålls 3 till 5 minuter ökar man inte bara rörligheten i kroppens fascia, man kommer även åt kroppens meridianer. Enligt traditionell kinesisk medicin, TCM, dominerar eld-elementet under sommaren. Det är kopplat till hjärtats och tunntarmens meridianer, (samt hjärtsäckens och trippelvärmarens meridianer).

Under dagen får du lära dig mer om yinyoga och alla dess positiva effekter, samt fördjupa dig i eldelementet och hur du kan anpassa yinyogan efter naturens naturliga rytm och efter din egen kropps förutsättningar. Enligt TCM (Traditionell Kinesisk medicin) bör man leva i harmoni med naturen och följa årstidsväxlingarna för att själv vara i balans och hålla sig frisk. Tanken är att du efter dagen ska ha kunskap och inspiration att göra yinyoga hemma. Du får ett sex sidigt häfte med teori och två pass att ta med dig hem.

Vår studio ligger i ett sagolandskap och yogalokalen har vacker utsikt över vidderna. Vi månar om att skapa en hjärtlig gemenskap där alla känner sig välkomna och inkluderade. Under dagen serverar vi vegetarisk och glutenfri lunch och fika lagad från grunden på ekologiska råvaror av högsta kvalitet. Även maten väljs för att stärka och balansera eldelementet. Inga förkunskaper krävs.

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjuningsdag 19 juni

”Vi tyckte båda att det var en härlig dag fylld av glädje, inspiration, lugn, fin miljö, gemenskap, god mat och såklart bra och tydlig genomgång av YinYoga, dess fokusområden och alternativa övningar/positioner. Återkommer gärna!” Trevlig sommar hälsar Magdalena & Christian

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 995 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Uppge även om du har någon eventuell matallergi. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Details

Date:
2023-08-06
Time:
10:00 f m - 4:00 e m
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.grevlundayoga.se/

Organizer

Grevlunda Yoga
Phone
0704-418278
Email
madeleine@businessinspiration.se
View Organizer Website

Venue

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Phone
0704-418278
View Venue Website