Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga och vandring med ätbara vilda växter

2023-06-11 @ 10:00 f m - 4:30 e m

Varmt välkommen till en härlig heldag som samskapas med Grevlunda yoga och Catharina Ehlo som driver Stjärnörter och har stor kunskap om ätbara vilda växter och medicinal växter som finns i naturen. Catharina Ehlo har byggt upp och leder två verksamheter. Under 20 års har hon arbetat med bland annat örtmedicin på sin egen praktik Själens Stjärna. Hon driver också Stjärnörter där hon har tagit fram egna produkter som nu framställs till både människor och djur (registrerade som fodertillskott hos Jordbruksverket).

Vi startar dagen klockan 10.00 med ett lugn skönt hathayoga pass i vår vackra studio. Här finns alla hjälpmedel att låna och inga förkunskaper krävs. Därefter blir det vegetarisk glutenfri lunch i vårt gemytliga brygghus. Vid 13.00 beger vi oss ut i den vilda vackra naturen som finns runt hörnet. Vandringen guidas av Catharina som berättar mer om de vilda växter som vi stöter på under promenaden. Vandringen är cirka 4 kilometer och är relativt lättvandrad. Vi stannar och fikar längs vägen och då bjuds du på en nyttig kaka. Ta med sittunderlag och det du vill dricka till fikat såsom kaffe/te. Dagen avslutas cirka 16.30.

Madeleine som guidar dagen har mer än 500 timmars yogalärarutbildning. Hon är även utbildad psykosyntesterapeut, rosenterapeut, skogsbadsguide och uteyogalärarcoach. Hon har tidigare arbetat som terapeut på heltid under 10 år.

”Stort tack för en fantastisk dag! Känslan av lugn och harmoni sitter i och jag längtar tills på onsdag då det blir yinyoga. Ha en fin dag ” Marlene

”Stort tack för en jättefin dag! Jag uppskattade ditt yogapass mycket, maten var god och du bjöd på en fantastisk vandring. Tack” Karin deltagare under yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 995 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

 

Details

Date:
2023-06-11
Time:
10:00 f m - 4:30 e m
Event Category:
Event Tags:
Website:
www.grevlundayoga.se

Organizer

Grevlunda Yoga
Phone
0704-418278
Email
madeleine@businessinspiration.se
View Organizer Website

Venue

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Phone
0704-418278
View Venue Website