Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yinyoga fördjupningsdag – träelementet

2023-04-23 @ 10:00 f m - 4:00 e m

För dig som vill lära dig mer om yinyoga finns nu denna heldagsfördjupning. Tanken är att du efter dagen ska ha kunskap och inspiration att göra yinyoga hemma. I vacker miljö, i en härlig gemenskap och med god hälsosam vegetarisk glutenfri mat får du lära dig mer om grunderna i yinyoga, mer om alla positiva effekter och hur du kan anpassa positionerna efter din kropp. Du kommer att få två pass att ta med dig hem. Passen kommer tillsammans med en sammanfattning av teorin i ett sexsidigt häfte. Inga förkunskaper krävs. Maten vi lagar är baserad på närodlade ekologiska råvaror av högsta kvalitet och de rätter vi serverar väljs utifrån årstiden och vad som stärker kroppen bäst under innevarande säsong.

Förutom att öka rörligheten och hjälpa kroppen att varva ner, fungerar yinyoga som akupunktur utan nålar. Enligt traditionell kinesisk medicin, TCM, dominerar trä-elementet under vintern. Det är kopplat till leverns och gallblåsans meridianer.

Under dagen får du lära dig mer om yinyoga och fördjupa dig i träelementet och hur du kan anpassa yinyogan efter naturens naturliga rytm. Enligt TCM (Traditionell Kinesisk medicin) bör man leva i harmoni med naturen och följa årstidsväxlingarna för att själv vara i balans och hålla sig frisk.

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjuningsdag 19 juni

💖-ligt TACK för en fantastisk dag, med yinyoga, intressant teori o magiskt god mat!🙏🧘 Bästa betyg till er!🌟” Pia deltagare på yinyoga fördjupningsdag

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 995 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
2023-04-23
Tid:
10:00 f m - 4:00 e m
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
www.grevlundayoga.se

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats