Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kirtan med heart dance

april 29 @ 3:00 e m - 5:00 e m

Välkommen till en kirtan- och yogaeftermiddag med levande musik på Grevlunda Yoga på Österlen lördagen den 29 april kl 15.00 – 17.00.

Leder, sjunger och spelar gör Frida Malmquist, yogalärare, musiker och soundhealer och Håkan Kjellin, låtskrivare, musiker och initiativtagare till nätverket Mantra Song Circle. De verkar i Småland men har även arrangerat kirtans och yogaevenemang i Köpenhamn och Oslo

Vi inleder med en uppmjukning av kroppen med frigörande rörelser till levande musik med klangskålar, sång, gitarr och rytminstrument. Det här är enkla övningar i syfte att landa i kroppen, andningen och stunden.

Efter landning kommer Kirtan, mantrasång. Här sjungs sånger där upprepandet av enskilda positiva fraser, oftast uråldriga mantran, kan göra att vi går in i ett förändrat medvetandetillstånd. Du kan släppa begränsande tankar om din sångröst och sjunka in, och sjunga in, i gemenskap och i dig själv.

Det blir också en Heart dance där vi med enkla dansrörelser leds att möta varandra med sång och musik. När sjöng någon senast för dig i en stunds varm och hjärtlig närvaro?

Det vi skapar tillsammans syftar till att lyfta oss till en lite högre energi än den vi kom med, och kanske gå hem med ett leende och en känsla av att vara levande på ett positivt sätt.

Anmälan sker till kjellin@rocketmail.com  och betalning 380 kr till swishnr 0702 514340, Du är garanterad plats när du har skickat betalning.

Varmt välkomna till en eftermiddag i närvaro, värme, sång och gemenskap!

Detaljer

Datum:
april 29
Tid:
3:00 e m - 5:00 e m
Evenemang Kategori:

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats