Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Höstretreat – sakta ner, släppa taget och tacksamhet

oktober 12 @ 10:00 f m - 5:00 e m

Hösten är här och vi bjuder in till en höstretreat under vilken vi arbetar med de kvaliteter som finns närvarande i naturen och i allt annat levande. En dag då du kan släppa taget och bli guidad och väl omhändertagen i en varm gemenskap. Fokus för dagen är att varva ner och förbereda både kropp och själ inför den allt mörkare och kallare delen av året. Enligt traditionell kinesisk medicin är det dags att släppa taget om allt onödigt, från tankar, känslor, gammal självbild, relationer som tar mer än de ger, aktiviteter och projekt för att gå in i en period då det finns plats för mer vila. Under hösten är tacksamhet en god kvalitet att odla, och därför kommer vi fokusera extra mycket på denna känsla.

Under dagen serveras vällagad hälsosam vegetarisk och glutenfri lunch och fika. Råvarorna är av högsta kvalitet, närodlade och i största möjliga utsträckning ekologiska. I den mån det går använder vi grönsaker från den egna odlingen. Menyn anpassas efter årstiden för att stärka din hälsa.

Preliminärt schema (kan ändras lite beroende på vädret):

  • 10-12 Hathayoga, pranayama och meditation
  • 12-13 Lunch
  • 13-15 Vandring i naturen med inslag från skogsbad och yoga
  • 15-15.30 Fika
  • 15.30-16.15 Yinyoga
  • 16.15-17.00 Meditation

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 1095 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration Sweden AB). Uppge även om du har någon eventuell matallergi. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Mer detaljerad information kommer veckan innan eventet.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
oktober 12
Tid:
10:00 f m - 5:00 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats