Workshops

På Grevlunda Backar erbjuder vi yogaworkshops och andra utbildningar som förkovrar oss i hållbarhet för hälsan, samhället och/eller vår planet. Vi håller dels egna utbildningar, dels bjuder vi in intressanta människor med viktig kunskap som de kan dela med sig av antingen i vår vackra studio eller i den natursköna omgivningen. Under workshoparna lagar vi näringsrik, ekologisk och vegansk mat där målet på sikt är att alla ingredienser ska komma från den egna odlingen.

Den populära Fördjupningsdagen i Yinyoga återkommer två gånger under hösten 23 oktober och 11 december. En heldag då du får lära dig grunderna i yinyoga, förstå de positiva effekterna och ta del av flera pass som du sedan kan göra hemma. Lördagen den 13 augusti samt lördagen 24 september erbjuds en härlig heldagsretreat med yoga, vandring och god mat. Läs mer under fliken ”På gång”. Varmt välkommen!

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjuningsdag