Workshops

På Grevlunda Backar erbjuder vi yogaworkshops och andra utbildningar som förkovrar oss i hållbarhet för hälsan, samhället och/eller vår planet. Vi håller dels egna utbildningar, dels bjuder vi in intressanta människor med viktig kunskap som de kan dela med sig av antingen i vår vackra studio eller i den natursköna omgivningen. Den 11 juni kommer Catharina Ehlo och lär oss mer om ätbara vilda växter och den 14 oktober besöker Marian Papp oss och delar med sig av trädyoga och andningsövningar. Under workshoparna lagar vi näringsrik, ekologisk och vegetariskmat där målet på sikt är att alla ingredienser ska komma från den egna odlingen.

Den populära Fördjupningsdagen i Yinyoga återkommer tre gånger under vår och sommar, 23 april (träelementet), 6 augusti (eldelementet) och 3 september (jordelementet) En heldag då du får lära dig grunderna i yinyoga, förstå de positiva effekterna och ta del av flera pass som du sedan kan göra hemma. Läs mer under fliken ”På gång”. Varmt välkommen!

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjuningsdag