Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogavandring Grevlunda Backar, tema självmedkänsla

2022-05-15 @ 10:00 f m - 4:00 e m

OBS FULLBOKAT!!! Varmt välkommen till en lyxig heldag med yoga, vandring, vacker natur, varm gemenskap och nyttig fika. Dagen inleds klockan 10.00 i vår vackra studio på Grevlunda Backaväg 8 med ett skönt hathayoga pass för att värma upp kropp och själ. Därefter beger vi oss ut i den vackra skogen som finns runt knuten. Vandringen är cirka åtta kilometer lång och ibland går vi rakt genom naturen utanför stigar och vägar. Under vandringen stannar vi till och yogar och äter lunch. När vi kommer tillbaka bjuds det på nyttig fika i vårt brygghus. Och därefter avslutas dagen med ett avkopplande yinyogapass. Temat för dagen är självmedkänsla. Bekväma kläder efter väder. Ta även med en yogamatta/något att sitta på ute i naturen och lunchmatsäck.

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 695 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen. Begränsat antal deltagare.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaks din inbetalning.

 

Detaljer

Datum:
2022-05-15
Tid:
10:00 f m - 4:00 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats