Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogavandring Haväng-Vitemölla, tema tacksamhet

2022-08-28 @ 10:00 f m - 3:30 e m

OBS FULLBOKAD! Varmt välkommen till en underbar dag i naturen med yoga, vandring, pranayama, meditation och lunch/fika-stunder med vackra vyer. Vi samlas på den allmänna strandparkeringen vid Haväng (precis vid STF vandrarhem Haväng) klockan 10.00 och återkommer till samma plats ca 15.30. Vandringen börjar längs havet söderut och vi stannar och yogar ett par gånger med havet i blickfånget. Tillbakavägen går genom ängar, skog och kohagar. Vi stannar för att fika i kanten av en skogsdunge och där ägnar vi en stund åt pranayama och meditation. Vandringen är 8-9 km lång. Relativt lättvandrat i en sagolik miljö. Temat för dagen är tacksamhet. Begränsat antal deltagare.

Anmälan sker via e-post till madeleine@businessinspiration.se och betalning 495 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad. Bekväma kläder efter väder. Medtag yogamatta samt lunch, fika och vatten. Badkläder kan också komma väl till pass.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
2022-08-28
Tid:
10:00 f m - 3:30 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Haväng
Haväng
Haväng, Sverige
+ Google Map