Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogavandring Haväng/Vitemölla tema självmedkänsla

juni 29 @ 10:00 f m - 3:30 e m

OBS FULLBOKAT!

Varmt välkommen till en underbar dag i naturen med yoga, vandring, pranayama, meditation och lunch/fika-stunder med vackra vyer. Temat för dagen är självmedkänsla. Guidade meditationer och yoga för att hitta mer snällhet och vänlighet mot den egna personen.

Vi samlas på den allmänna strandparkeringen vid Haväng (precis vid STF vandrarhem Haväng) klockan 10.00 och återkommer till samma plats ca 15.30. Vandringen börjar längs havet söderut och vi stannar och yogar ett par gånger med havet i blickfånget. Tillbakavägen går genom ängar, skog och kohagar. Vi stannar för att fika i kanten av en skogsdunge och där ägnar vi en stund åt pranayama och meditation. Vandringen är 8-9 km lång, och relativt lättvandrad. Miljön är sagolikt vacker. Begränsat antal deltagare.

Madeleine som är guide är utbildad yogalärare inom flera discipliner, uteyogacoach, skogsbadsguide, psykosyntesterapeut, rosenterapeut och har lång erfarenhet av att arbeta med grupper och gruppdynamik. Hon är också författare till åtta böcker inom personlig utveckling och ledarskap. Hon hämtar inspiration från alla delar av sitt arbete. En viktig del är att alla ska känna sig välkomna och vara del av en varm gemenskap.

Björn är co-guide och är utbildad yogalärare med fokus på hathayoga. Han är också utbildad psykosyntes coach och van att leda grupper.

“Jag har varit på flera olika yogavandringar och Madeleine & Björns är i en klass för sig. Omsorgsfullt valda platser i naturen, alltid balans mellan vandring, yoga, meditation och mat. Samtidigt oerhört professionellt och avslappnat. Helt enkelt underbart för kropp och själ!” Therese S

Anmälan sker via e-post till madeleine@businessinspiration.se och betalning 595 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration Sweden AB). När betalningen är gjord är platsen bokad. Bekväma kläder efter väder. Medtag yogamatta samt lunch, fika och vatten. Badkläder kan också komma väl till pass.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
juni 29
Tid:
10:00 f m - 3:30 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Haväng
Haväng
Haväng, Sverige
+ Google Map