Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yogavandring all inclusive med tema tacksamhet

2022-09-24 @ 10:00 f m - 4:30 e m

OBS FULLBOKAD!

Boka innan 28 augusti och få Madeleines bok – Kroppen ljuger inte – utan kostnad (E-bok EPUB-format). En av Madeleines mest sålda och uppskattade bok. Kommer via mejl när bokningen är gjord.

Varmt välkommen till en lyxig heldag där du i en mindre grupp får ta del av skön yoga, en ca fem kilometer lång vandring med yogainslag i sagolik natur och god vällagad vegetarisk, glutenfri lunch och fika (ekologiska råvaror av högsta kvalitet). Råvarorna väljs utifrån årstiden och vad som stärker kroppen bäst.

Vi startar dagen klockan 10.00 i vår studio på Grevlunda Backar med ett mjukt skönt hathayoga pass som avslutas med pranayama och en kortare meditation. Därefter serveras lunch i vårt brygghus. Efter lunchen beger vi oss ut på en promenad med yogainslag i en sagoskog. Vandringen är  ca 5 kilometer och den är relativt lättvandrad. När vi kommer tillbaka bjuds det på fika och därefter blir det yinyoga i vår vackra yogalokal. Dagen avslutas ca 16.30. Temat för retreaten är tacksamhet, och dagen ämnar att stärka metallelementet som är förknippat med hösten. En tid då energin rör sig neråt. Det är dags att släppa taget om saker, odla tacksamhet och sakta ner tempot.

”Stort tack för en fantastisk dag! Känslan av lugn och harmoni sitter i och jag längtar tills på onsdag då det blir yinyoga. Han en fin dag ” Marlene deltagare under yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

”Stort tack för en jättefin dag! Jag uppskattade ditt yogapass mycket, maten var god och du bjöd på en fantastisk vandring. Tack” Karin deltagare under yoga, vandring och god mat i sagolik miljö

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 895 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Uppge eventuell matallergi vid anmälan. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i, och kläder efter väder att vandra i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen. Under vandringen behöver du ta med dig något att sitta på och eventuellt lite vatten om du behöver.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Details

Date:
2022-09-24
Time:
10:00 f m - 4:30 e m
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Grevlunda Yoga
Phone
0704-418278
Email
madeleine@businessinspiration.se
View Organizer Website

Venue

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Phone
0704-418278
View Venue Website