Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yinyoga fördjupningsdag – vattenelementet

2022-12-11 @ 10:00 f m - 4:00 e m

OBS FULLBOKAD! För dig som vill lära dig mer om yinyogan finns nu denna heldagsfördjupning. Tanken är att du efter dagen ska ha kunskap och inspiration att göra yinyoga hemma. I vacker med miljö, i en härlig gemenskap och med god vegetarisk glutenfri mat får du lära dig mer om grunderna i yinyoga, mer om alla positiva effekter och hur du kan anpassa positionerna efter din kropp. Du kommer att få två pass att ta med dig hem. Inga förkunskaper krävs.

Förutom att öka rörligheten och hjälpa kroppen att varva ner, fungerar yinyoga som akupunktur utan nålar. Enligt traditionell kinesisk medicin, TCM, dominerar vatten-elementet under vintern. Det är kopplat till njurarnas och urinblåsans meridianer.

Under dagen får du lära dig mer om yinyoga och fördjupa dig i vattenelementet och hur du kan anpassa yinyogan efter naturens naturliga rytm. Enligt TCM (Traditionell Kinesisk medicin) bör man leva i harmoni med naturen och följa årstidsväxlingarna för att själv vara i balans och hålla sig frisk.

”Tack för en härlig och avkopplande dag! Din yinyogautbildning var helt suverän! Kommer att prioritera att lägga tid på yogan och passar ju bra att börja på semestern :).” Monica deltagare på yinyoga fördjuningsdag 19 juni

”Vi tyckte båda att det var en härlig dag fylld av glädje, inspiration, lugn, fin miljö, gemenskap, god mat och såklart bra och tydlig genomgång av YinYoga, dess fokusområden och alternativa övningar/positioner. Återkommer gärna!” Trevlig sommar hälsar Magdalena & Christian

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 895 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Details

Date:
2022-12-11
Time:
10:00 f m - 4:00 e m
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Grevlunda Yoga
Phone
0704-418278
Email
madeleine@businessinspiration.se
View Organizer Website

Venue

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Phone
0704-418278
View Venue Website