Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårretreat – tema – ett vänligare sinne

april 20 @ 10:00 f m - 5:00 e m

OBS FULLBOKAD!

Varmt välkommen till en lyxig heldag med yoga, meditation och pranayama i vår fantastiska yogastudio, vandring i vår sagolika skog och god vällagad vegetarisk, glutenfri lunch och fika (ekologiska råvaror av högsta kvalitet). Råvarorna väljs utifrån årstiden och vad som stärker kroppen bäst. Temat för dagen är ett vänligare sinne. Många av oss har en vana att vara kritiska i tanken både mot oss själva och andra. Särskilt hårda är många mot sig själv. Under dagen tränar vi oss på att möta oss själva med en vänlig, öppen, nyfiken och kärleksfull attityd. Att möta sig själv på detta sätt sänker stressnivån och hjälper oss att hantera utmanande situationer i livet.

Vi startar dagen klockan 10.00 i vår studio på Grevlunda Backar med ett mjukt skönt hathayoga pass som avslutas med pranayama och meditation. Därefter serveras lunch i vårt brygghus. Efter lunchen beger vi oss ut på en promenad i vår sagoskog. Vandringen är ca 4 kilometer lång och den är relativt lättvandrad. Exakt hur lång vandringen blir och hur den läggs upp (eventuella stopp) avgörs av väderleken. När vi kommer tillbaka bjuds det på fika och därefter blir det yinyoga och meditation i vår vackra yogalokal. Dagen avslutas ca 17.00.

Madeleine som guidar dagen har 500 ++ timmars yogalärarutbildning, certifierad enligt Yoga Alliance. Hon är även utbildad psykosyntesterapeut, rosenterapeut, skogsbadsguide och uteyogalärarcoach. Hon har en daglig meditationspraktik (Vipassana) och åker på tysta retreater flera gånger per år. Hon har tidigare arbetat som terapeut på heltid under 10 år, och är författare till åtta böcker om personlig utveckling och ledarskap.

”Stort tack för en fantastisk dag! Känslan av lugn och harmoni sitter i och jag längtar tills på onsdag då det blir yinyoga. Han en fin dag ” Marlene

”Stort tack för en jättefin dag! Jag uppskattade ditt yogapass mycket, maten var god och du bjöd på en fantastisk vandring. Tack” Karin

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 1095 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. Uppge om du har någon eventuell matallergi vid anmälan. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen.

Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan överlåta din plats till annan deltagare. Meddela oss isf så vi vet vem som kommer 😊. Ställs kursen in betalar vi tillbaka din inbetalning.

Detaljer

Datum:
april 20
Tid:
10:00 f m - 5:00 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.grevlundayoga.se/

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats