Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meditationskurs (Vipassana) – fem gånger

april 7 @ 5:00 e m - 6:00 e m

Vipassana är grunden till det vi inom väst kallar Mindfulness eller Medveten närvaro. Det är ett effektivt verktyg för att hantera stress, reglera känslor, öka kroppsmedvetenheten, öka koncentrationsförmågan och välbefinnandet.

Varmt välkommen till en meditationskurs om fem gånger. Vi träffas varje söndag med start den 7 april. Tid 17.00-18.00. Du kommer att få en inledande guidning med olika instruktioner varje gång, sedan mediterar vi tillsammans under tystnad. Du kan välja att sitta på en stol eller på golvet. Kursen passar både nybörjare och mer erfarna. Din investering är 595 kronor för alla gångerna. Anmälan sker via mejl till madeleine@businessinspiration.se. Platsen är bokad när betalningen är gjord till  swishnr 1233769288 (Business Inspiration).

  • Mindfulness om andningen
  • Mindfulness om fysiska sinnesförnimmelser
  • Mindfulness om tankar
  • Mindfulness om känslor
  • Mindfulness om nuet / Open awareness

Lärare är Madeleine som gick sin första meditationskurs i tjugoårsåldern. Hon har sedan dess praktiserat olika meditationstekniker och har sedan flera år tillbaka en daglig praktik i Vipassana. Hon åker på tysta längre retreater flera gånger per år.’

Detaljer

Datum:
april 7
Tid:
5:00 e m - 6:00 e m
Evenemang Taggar:

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon
0704-418278
E-post
madeleine@businessinspiration.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grevlunda Backar
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, Skåne 27736 Sverige
+ Google Map
Telefon
0704-418278
Visa Plats-webbplats